Dorpshuis “De Quakel” heeft een nieuwe beheerder!

De Kwakel – “Mijn ouders hadden nooit kunnen vermoeden dat ik me tot zo’n Kwakelaar zou ontwikkelen. Zij verlieten eind jaren 60 de provincie Zuid-Holland om het bedrijf van de heer W. Verlaan over te nemen. Mijn broer en ik zijn geboren aan de Drechtdijk en we zijn nooit meer weggegaan uit De Kwakel”. Zo begint de sollicitatiebrief van geboren Kwakelaar Edward Verburg, 41 jaar en getrouwd met Astrid Bakker. Een, die zijn sporen al een beetje verdiende tijdens feesten en evenementen in en rond De Kwakel. Zijn familie heeft nog steeds een kwekersachtergrond, Edward helpt daar nog regelmatig een handje, dus is hij ook goed bekend met de taal die in die wereld gesproken wordt.

“Samenwerken is een must in zo’n kleine gemeenschap”, zo gaat hij verder, ”en daar zal ik me sterk voor maken. Dit is ook de reden dat ik solliciteer. Ik ben trots op ons dorp en ik wil kijken of mijn bijdrage tot een groei van het aantal leden/gebruikers van het dorpshuis kan leiden”. Voor meer informatie lees woensdag 10 december de Nieuwe Meerbode