CSW wint van Argon en is Kampioen

In het bijzijn van ruim 3000 bezoekers heeft CSW uit Wilnis  de beslissingswedstrijd om het kampioenschap in de 2e klasse B gewonnen. De ploeg uit Wilnis rekende af met het Mijdrechtse Argon,  waarmee het de competitie op een gedeelde eerste plaats was geëindigd.
De wedstrijd werd gespeeld op het veld bij de Legmeervogels in Uithoorn en  eindigde uiteindelijk  in een 3-2 voor CSW. De wedstrijd was van het begin tot het eind vol spanning. Argon begon voortvarend en kwam via treffers van Jesse van Nieuwkerk en Syrano Morrison op 0-2. Maar al  snel kwam CSW terug tot 1-2. Na rust werd de strijd na 65 minuten onderbroken door een blessure bij de scheidsrechter, die zich moest laten vervangen. Rond tien uur werd de wedstrijd hervat en in minuut 86 kwam CSW via Mike Cornelissen op 2-2. Verlengen; de spanning steeg. Uiteindelijk  wist Vincent van Hellemondt CSW naar de titel te koppen. Het feest barstte los. Argon gaat zich opmaken voor de nacompetitie, zaterdag a./s. tegen AFC in Amsterdam en CSW wordt zaterdag gehuldigd