Bijna 2.200 bezoekers in feesttent!

Aalsmeer – Op tien personen na 2.200 bezoekers gisteren, donderdag 10 september, in de feesttent op het Praamplein. Genoten is tijdens ‘Een tintje Aalsmeer’ van achtereenvolgens Rubin Thurnim, O’G3NE, Jan Leliveld met natuurlijk zijn lied over Aalsmeer en de geweldige ‘uitsmijter’ van Xander de Buisonjé. Wat een feest en hoe gezellig was het. Er wordt vast nog lang over nagepraat.

Maar, eigenlijk is daar geen tijd voor. Vanavond, vrijdag 11 september, biedt de organisatie van de Feestweek opnieuw een super line-up aan artiesten. Zanger en gitarist Nielson komt met band optreden, de lichten gaan aan voor Dré Hazes  en The Originals en swingen wordt het zeker met DJ Dolphin. Er zijn nog kaarten te koop. Tot 19.00 uur voor het voorverkoop-bedrag, dus 17,50 euro in plaats van 22,50 euro aan de tent. Natuurlijk is de fotograaf van de Meerbode er vanavond ook weer bij. De hele week loopt Kick Spaargaren met veel plezier in de tent. Wie overigens de VIP-ruimte mag betreden, moet wel even naar de wanden en het plafond kijken. Hier hangen allemaal foto’s van Kick op groot doek van de Feestweek en de Pramenrace.

Politiek aanwezig

Het is de bezoekers misschien niet opgevallen, maar er was gisteravond laat ook politiek bezoek in de tent. Na de raadsvergadering is de gehele gemeenteraad naar de feesttent gegaan om gezamenlijk te proosten op een prima verlopen raad en natuurlijk de geweldige feestweek, die wordt georganiseerd door een groep enthousiaste vrijwilligers. Ook burgemeester en wethouders waren meegekomen, tot slot mogen ook zij feest vieren!

Radio Aalsmeer

Vanavond (vrijdag) is overigens Radio Aalsmeer in de tent aanwezig. Er worden opnamen gemaakt voor het programma Vrijdagavondcafé. De crew gaat proberen de artiesten voor de microfoon te krijgen, maar reacties van het publiek zullen zeker ook gevraagd worden!

Loves the 90’s

Zaterdag 12 september is helaas alweer de laatste dag van de Feestweek. Ook hiervoor zijn nog kaarten te koop en geldt, net als op vrijdag, voor 19.00 uur aanschaffen voorverkoop-prijs afrekenen (15 euro in plaats van 20 euro). Zaterdagavond worden de bezoekers getrakteerd op een  90’s party met optredens van Mental Theo, Jeroen Nieuwenhuize, de Party Animals, Alice DJ, Carolien Borgers en Ocker Gevaerts.

Zowel vrijdag als zaterdag gaat de tent open om 20.30 uur en begint gelijk het programma. Kijk voor meer informatie en het kopen van kaarten op www.feestweek.nl.

Foto: www.kicksfotos.nl (O’G3NE).