Bijbelverhaal van Paulus in escaperoom in Dorpskerk

Aalsmeer – In het kader van ‘Kerk zijn naar buiten’ presenteert de Dorpskerk van Aalsmeer dit jaar haar derde escaperoom-evenement en het belooft een spannende en educatieve ervaring te worden voor inwoners en bezoekers van alle leeftijden.

Ga mee rond de Middellandse Zee’

Na het succes van de escaperooms ‘The Passion’ met Pasen vorig jaar en ‘Kom uit de put’ in november, heeft de Dorpskerk opnieuw een unieke escaperoom georganiseerd met het thema ‘Ga mee rond de Middellandse Zee’. Hiermee krijgen deelnemers de kans om de reizen van de apostel Paulus op een boeiende en interactieve manier te ontdekken. Paulus, ooit bekend als Saulus van Tarsus, staat centraal in het verhaal. Hij begon als een actieve vervolger van de volgelingen van Jezus Christus, maar na zijn bekering werd hij een fervente verkondiger van het evangelie. Paulus wordt beschouwd als een van de belangrijkste verspreiders van het christelijk geloof, zijn brieven in de Bijbel getuigen van zijn reizen en preken.

Aanmelden

De escaperoom is ontworpen om toegankelijk te zijn voor iedereen, ongeacht leeftijd of ervaring met escaperooms. Deelnemers kunnen komen met vrienden, familie, collega’s of andere groepen. De groepsgrootte moet echter minimaal vier en maximaal zes personen bedragen. De escaperoom zal dagelijks open zijn van vrijdag 3 tot en met vrijdag 24 november. Geïnteresseerd in deze spannende escaperoom-ervaring? Aanmelden voor een van de gratis tijdsblokken kan via het aanmeldingsformulier op de website van de Dorpskerk van Aalsmeer.

Uitdagend en educatief

De escaperoom belooft niet alleen een geweldige uitdaging te zijn, maar ook een kans om meer te leren over de reizen van Paulus en de vroege geschiedenis van het christendom. Het evenement is een prachtig voorbeeld van hoe kerken en gemeenschappen creatieve manieren vinden om zowel plezier als educatie te bieden. Gehoopt wordt dat velen de uitdaging aangaan en de Dorpskerk van Aalsmeer bezoeken om het verhaal van Paulus op een geheel nieuwe manier te ervaren.

Kijk voor meer informatie en aanmelding op de website van de Dorpskerk: https://hervormdaalsmeer.nl/nieuwsberichten/escaperoom-2/.