Appartementen op plek oude postkantoor

Aalsmeer – Er valt nieuws te melden over de toekomst van het voormalige postkantoor aan de Stationsweg. Al langer bekend is dat een projectontwikkelaar hier woningen wil bouwen.

Er is nu een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning voor de realisatie van een appartementengebouw met 27 woningen en een parkeergarage op deze locatie in het Centrum. Parkeren in eigen pand dus voor de nieuwe bewoners.

Jongerenontmoetingsplek

Er is ook een aanvraag ingediend voor het plaatsen van een Jongerenontmoetingsplek bij de skatebaan in Kudelstaart. De JOP is gepland naast het parkeerterrein aan de rotonde van de Bilderdammerweg.

Toiletunit

En wie weet mogen de jongeren bij hoge nood gebruik maken van de toiletunit, die wordt geplaatst aan de Wim Kandreef en is bedoeld voor de buschauffeurs van Connexxion. Voor deze unit is al een omgevingsvergunning door het college van b&w verleend.

Reacties

Reageren op de aanvragen kan door een reactie te sturen naar info@aalsmeer.nl. In een later stadium kan eventueel een zienswijze, een bezwaarschrift of een beroepschrift worden ingediend.