Antoniusschool kampioen op schoolhandbaltoernooi

Uithoorn – Woensdag 22 mei was het zo ver! De meiden van groep 7/8 van de Antoniusschool uit de Hoef deden mee met schoolhandbal in Uithoorn. Door de Legmeervogels waren zij uitgenodigd om mee te doen aan dit toernooi. Er werd gestreden tegen scholen uit Uithoorn en de Kwakel. Gelukkig wilde klasgenoot Dirk Jan invallen bij de meiden, toen iemand ziek bleek te zijn; en dat deed hij geweldig!

De eerste wedstrijd ging van start, er werd een kwartier lang gestreden tegen Basisschool de Zon uit de Kwakel, de Antoniusschool trok aan het langste eind. De eerste winst was binnen. Daarna even pauze met wat lekkers en toen de tweede en laatste wedstrijd tegen Basisschool de Springschans uit Uithoorn. Zij maakten het de Antoniusschool best lastig, maar toch werd er mooi gewonnen en was het kampioenschap een feit! Dit werd natuurlijk gevierd met een mooie beker en een lekker ijsje.

Bedankt voor de uitnodiging Legmeervogels! En mocht het je leuk lijken om ook te handballen; de meeste meiden van dit schoolteam spelen bij HSV in De Hoef; Meiden van 10 tot 15 jaar zijn welkom om eens te komen kijken op dinsdagavond vanaf 18.30 uur.

Foto aangeleverd.