Aalsmeers Harmonie geeft jubileumconcert

Aalsmeer – Aalsmeers Harmonie bestaat dit jaar 110 jaar en dat wordt gevierd met een groots jubileumconcert  op zaterdag 4 november in de Burgerzaal van het Raadhuis. Op het programma staan zeer afwisselende muziekstukken uit de afgelopen 110 jaar: van een echte mars, tot popmuziek. 

Aalsmeers Harmonie is in 1913 opgericht door zo’n dertig enthousiaste muzikanten, voornamelijk uit Aalsmeer-Oost. Tegenwoordig bestaat het orkest uit ruim veertig leden uit Aalsmeer en omstreken. De afgelopen maanden heeft het orkest hard gewerkt om een mooi jubileumconcert neer te zetten. Er zijn veel nieuwe muziekstukken ingestudeerd, onder leiding van dirigent Michel de Haas die sinds begin dit jaar voor het orkest staat.

Tijdens het concert is niet alleen Aalsmeers Harmonie te horen. Zanger Maurits Draijer ver-leent zijn medewerking aan het concert. Hij zingt een aantal nummers, begeleid door Aalsmeers Harmonie. Draijer is een muzikale duizendpoot: hij dirigeert verschillende koren, speelde rollen in diverse opera’s en treedt regelmatig op als solist.

Het concert op zaterdag 4 november begint om 20.00 uur. Kaartjes kosten 15 euro per stuk (jeugd tot 16 jaar: 10 euro) en zijn te koop via de ticketshop www.aalsmeersharmonie.nl/ticketshop of aan de deur. De kaartjes zijn inclusief een kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Meer informatie over het orkest: www.aalsmeersharmonie.nl.