Zwemmen minioren: Drie keer goud voor Yvie

Aalsmeer – Afgelopen zondag 3 maart stond het minioren circuit deel 4 op het programma voor de minioren van zwemclub Oceanus. Deze keer werd er gezwommen in Zaandam en het werd een waar prijzenfestijn. Nieuwkomer Yvie, eerder vorig jaar gestart bij de jeugd- en tiener-trainingsgroep en in november doorgestroomd naar de wedstrijdzwemmers, behaalde drie keer goud. Respectievelijk op de 25 meter schoolslag, rugslag en vrije slag. Een top prestatie. 

Maar ook de andere minioren zwommen weer mooie tijden. Julia haalde zilver op de 100 meter schoolslag, Chris haalde goud op de 25 meter vlinderslag en Maud behaalde op deze afstand een mooie derde plek, dus brons. Verder werden er weer een behoorlijk aantal persoonlijke records gezwommen, onder andere door Aarush en Lucas op de 25 meter vlinderslag, Jill en Josephine op de 50 meter schoolslag en Stan op de 100 meter vrije slag. Kortom, de minioren hebben zich weer van hun beste kant laten zien.

Lenie van der Meer bokaal

Zondag 10 maart is het de beurt aan de junioren, jeugd en senioren tijdens de zwemcompetitie ronde 4 en daarna maakt iedereen binnen de Oceanus gelederen zich op voor de jaarlijkse Lenie van der Meer bokaal op zondag 17 maart in zwembad De Waterlelie. Dit is een wedstrijd waar ook andere afdelingen binnen Oceanus aan mee doen, waaronder de jeugd- en tiener trainingsgroep, de masters maar bovenal de mindervalide zwemmers.

Interesse in wedstrijdzwemmen? Kijk op www.oceanusaalsmeer.nl/wedstrijdzwemmen voor meer informatie.