Zondag kerstmarkt op kinderboerderij

Aalsmeer – Een gezellige kerstmarkt voor jong en oud wordt zondag 13 december georganiseerd door kinderboerderij Boerenvreugd. Vele gezellige kraampjes zullen opgesteld staan op het boerderijterrein aan de Beethovenlaan. Er is volop keuze aan woon-, kerst- en modeaccessoires en sieraden, maar ook honing, jam, warme mutsen en sjaals, windlichten, cosmetica, viltproducten, zeepjes, biologische producten, boeken, textiel met borduurwerken, speelgoed, glühwein, warme chocolademelk, vogeltaarten en vogelhuisjes zijn te vinden in de leuke kramen. Ook heerlijke, verse stroopwafels worden verkocht.

De activiteitencommissie heeft een leuke gevarieerde groep kraamhouders bij elkaar weten te krijgen. Er zijn ook twee kramen van de kinderboerderij zelf, met voornamelijk zelfgemaakte woonaccessoires en kerstdecoraties. Deze unieke handgemaakte artikelen zijn alleen op 13 december te koop en de opbrengst van deze artikelen is volledig voor de boerderij.

Spelletjes voor kinderen

Aan de jonge bezoekers is natuurlijk ook gedacht. De speeltuin en de dieren zijn altijd een trekpleister en daarnaast zullen de knutseldames van de boerderij weer een leuk knutselwerkje maken met de kinderen. Deelname hieraan is gratis, net als het marshmallow-roosteren en de spelletjes.

Iedereen is van harte welkom. De kerstmarkt zondag is van 11.00 tot 16.00 uur. Denk er wel aan om contant geld mee te nemen, want pinnen is op de boerderij niet mogelijk.

Donderdag meer informatie in de ‘papieren’ Meerbode.