Zee van rozen op weg naar Amerika

Aalsmeer – In de Nederlandse bloemenwereld gonst de vraag al dagen: ‘Waar gaan al die karren met witte rozen toch heen?’ Het antwoord is: Amerika. En om alvast een tipje van de sluier op te lichten: ze zijn bestemd voor een spectaculair glamourevent dat nog even geheim moet blijven. Aan Avalanche+® de eer om deze unieke gelegenheid met de mooiste rozen ter wereld nog specialer te maken. En dat straalt weer positief af op de hele bloemensector in Nederland, internationaal beroemd om haar veelzijdigheid en kwaliteit.

Koningin onder de rozen 

Avalanche+® is een Nederlandse top roos met een unieke eigenschap: de prachtige bloemknop opent zich altijd volledig in een enorme roos. De bloem biedt daarnaast een indrukwekkende houdbaarheid, fris en fraai kruidachtig blad en sterke stelen met verrassend weinig doorns. De schoonheid en de kracht van deze bijzondere bloem maakt het de meest gevraagde roos bij koninklijke bruiloften, celebrity events, internationale presentaties en fashion party’s. Niet voor niets draagt Avalanche+® als bijnaam ‘Queen of Roses’.

Moderne klassieker 

De duizenden rozen die momenteel onder speciale klimaat gecontroleerde omstandigheden op weg zijn naar Amerika  zijn geleverd door Meijer Roses, een van de trotse kwekers van Team Avalanche®.  Het betreft hier de klassieke witte variant die door de jaren heen een hele familie aan schitterende multipastel rozen heeft voortgebracht. Een van ‘s werelds beste bloemstylisten draagt de zorg voor het eindresultaat, dat ongetwijfeld schitterend zal zijn. Wordt vervolgd!