Zaterdag open huis bij FC Aalsmeer

Aalsmeer – De bouwwerkzaamheden aan het nieuwe clubgebouw van FC Aalsmeer aan de Beethovenlaan naderen hun voltooiing. Zo wordt deze week de bar geplaatst, de verlichting gereed gemaakt en, in verband met de akoestiek, een verlaagd plafond gerealiseerd. De vaste eigen onderhoudsploeg heeft inmiddels het schilderwerk afgerond en richt zich op andere werkzaamheden, zoals het decoreren van een wand met blokjes hout van verschillende maten. Veel leden hebben het verzoek gedaan om, nu de werkzaamheden grotendeels zijn afgerond, het clubgebouw van binnen te mogen bekijken. Het bestuur stelt leden en andere belangstellenden op zaterdag 10 oktober nogmaals in de gelegenheid om, tijdens de wedstrijden van de E- en F-junioren, het prachtige nieuwe onderkomen te bezoeken. Tussen 09.00 en 12.00 uur is het open huis voor iedereen aan de Beethovenlaan.

Architect Richard Pannekoek en bestuursleden van FC Aalsmeer zijn de ochtend aanwezig om een toelichting te geven op onder andere de gemaakte keuzes voor de inrichting van het gebouw, de opzet van de bar en de bijbehorende kleuren.

Tevens bestaat de mogelijkheid om (leden)-certificaten aan te schaffen waarmee iedereen op eigen wijze een bijdrage kan leveren aan het verder verfijnen van het interieur van het clubgebouw. Het bestuur beveelt deze actie van harte aan.