Zaterdag bazaar in ’t Kloosterhof

Aalsmeer – Al jaren is de stichting Vrienden van t Kloosterhof actief met het verzamelen van gelden om daarmee een aantal voorzieningen in het huis of activiteiten voor de bewoners te kunnen realiseren, waarvoor in de gewone budgetten geen ruimte is. Zo hebben de Vrienden al jaren geleden een rolstoelfiets kunnen schenken, een prachtig terras met meubilair en parasols kunnen aanleggen, een jeu de boulesbaan gerealiseerd en een aantal gymtoestellen kunnen plaatsen. Afgelopen zomer was er al weer voor de derde keer een zeer geslaagde barbecue. Ook tijdens de onlangs gehouden feestweek zijn er diverse activiteiten door de Vrienden betaald. Dit jaar zal een groot gedeelte van de opbrengst worden besteed aan aankleding van de nog te realiseren nieuwbouw van de grote zaal.

Daar is (veel) geld voor nodig en daarom wordt ook dit jaar weer een bazaar georganiseerd en wel op zaterdag 10 oktober van 13.00 tot ongeveer 17.00 uur. Er is van alles te doen. Natuurlijk zijn er weer oliebollen te koop (vanaf 12.00 uur), draait het Rad van Avontuur en is de handwerkgroep aanwezig met prachtige zelfvervaardigde artikelen. Ook kunt u het aantal krenten raden van het door Loek gebakken krentenbrood, de prijs van een levensmiddelenmand en kunt u uw geluk beproeven bij de enveloppenkraam en de muizenbak. Tevens worden er loten verkocht à 3 euro, (4 voor 10 euro) met prachtige prijzen:  Een weekend arrangement in een bungalow ergens in Nederland, een dinnershow in Studio’s Aalsmeer en een theater arrangement met diner.

Reden genoeg om zaterdag even langs te komen in ‘t Kloosterhof in de Clematisstraat 16.

De stichting Vrienden van Kloosterhof bestaat uit Lia Pieterse, Wilma Harte, Toos Tempelman, Jaap van Leeuwen en Wim Zandvliet