Wow! Ferry Maat nu al uitverkocht

Aalsmeer – Het is ongelooflijk, maar waar. Binnen twee weken is de vijfde editie van Ferry Maat in Aalsmeer uitverkocht. “Fantastisch!”, aldus de organisatoren Mike, Marcel en Kees. “Het is duidelijk, iedereen is weer enorm enthousiast en heeft er veel zin in. Wij zitten volop in de voorbereidingen en zijn voornemens er weer een geweldig feest van te maken. Reken maar dat het weer een onvergetelijke avond wordt met natuurlijk weer een verrassingsoptreden. Het is tot slot ons eerste lustrum.”

Kaarten die besteld zijn kunnen vanaf vandaag opgehaald worden bij Multi Supplies in de F.A. Wentstraat. Dit kan elke werkdag tussen 16.00 en 18.00 uur. Kaarten kosten, net als andere jaren, 22,50 euro per stuk en dienen contant te worden afgerekend.

Voor het feest zelf is nog enig geduld nodig, maar alvast voor-genieten van deze vast heel gezellige avond mag en kan natuurlijk. Mike, Marcel en Kees hopen iedereen die een kaartje heeft weten te bemachtigen te mogen begroeten op zaterdag 8 oktober in de tot discotempel omgetoverde The Beach aan de Oosteinderweg 247a.