World Vision maakt met ‘I Have A Dream’ dromen waar

Aalsmeerderbrug – Hulporganisatie World Vision gaat in samenwerking met The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink, op tournee door Nederland met ‘I Have a Dream’. De voorstelling vertelt het verhaal van Risha, een jong meisje uit India. Haar levensverhaal staat centraal voor de situatie waar veel kinderen in de wereld zich in bevinden. 

Risha heeft de droom om danseres te worden, haar leefomstandigheden staan deze toekomst in de weg. Ze leeft in een wereld vol geweld, onzekerheid en armoede, toch laat dit Indiase meisje haar droom niet los. Het verhaal van Risha komt tot leven door liederen, indrukwekkende video’s en verhalen die worden verteld. De voorstelling is te zien op vrijdag 13 mei bij de Levend Evangelie Gemeente aan de Kruisweg 55 vanaf 20.00 uur. 

Meest kwetsbare kinderen

World Vision zet zich in voor de meest kwetsbare kinderen, waar ze ook wonen en wat hun achtergrond ook is. World Vision wil hen geven wat ze nodig hebben om armoede te overwinnen en hun wereld te veranderen. Zodat vreugde weer een plek krijgt in hun leven. Met ‘I Have a Dream’ laat World Vision zien dat ieder kind het recht heeft om zijn of haar dromen waar te maken.

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via: www.worldvision.ticketing.nu