Woezel en Pip en uittips

Aalsmeer – Op dinsdag 30 december kan in Crown Theater Aalsmeer genoten worden van de heerlijke en nieuwe voorstelling ‘Overal vriendjes!’ met Woezel en Pip. In deze familievoorstelling beleven Woezel en Pip weer spannende avonturen, wordt er natuurlijk gezongen, gelachen en zijn alle vriendjes uit de Tovertuin ook weer van de partij! De Tulpjes zingen, Molletje graaft weer druk in het rond, maar wat is Buurpoes nou aan het doen? En mag dat wel Tante Perenboom? Woezel en Pip vinden al spelend en lerend meer en meer vriendjes. ‘Overal vriendjes’ is geschikt voor kinderen van twee tot vijf jaar. Er worden twee voorstellingen gegeven 30 december: Om 14.00 uur en om 16.00 uur.

Ook in het Crown Theater: Op zaterdag 27 december gaan de spots en het geluid in het Aalsmeerse Theater aan voor het Kiev Koor, het bekende gemengde koor uit de Oekraïne. Het concert begint om 20.00 uur. Op maandag 29 december is het tijd voor spektakel met The Peking Acrobats vanaf 19.00 uur. Kaarten voor alle voorstellingen zijn te koop via www.crowntheateraalsmeer.nl of ga naar de voorverkoopadressen: Boekhuis in de Zijdstraat, Espago in de Ophelialaan en Primera op het Poldermeesterplein.

Uittips: Naar Crown Cinema met onder andere de familiefilms Penguins of Madagascar, Niko, Wiplala, Frozen2 en Mees Kees op de Planken.

Woensdag 24 december naar The Shack in Oude Meer voor optreden van The Hucksters (22.00 uur)  en/of zondagmiddag 28 december een gezellige muzikale middag met de Coolcast Band en een groot aantal gastmuzikanten (16.00 uur).

Naar Feesterij de Bok aan de Dreef met 24 december Weihnachtfest (vanaf 16.00 uur), donderdag 25 december Jinglebokfeest (vanaf 21.00 uur), vrijdag 26 december Tweede kerstfeest (vanaf 21.00 uur) en zaterdag 27 december Afterkerstfeest (vanaf 16.00 uur).

Zaterdag 27 december: Elektronische muziek in N201, Zwarteweg met vier acts, waaronder Easily Embarressed van Jeffrey van der Schilden en Peter Spaargaren en Puin + Hoop uit Rijsenhout (vanaf 21.30 uur). En in cultureel café Bacchus in de Gerberastraat The men Unplugged. Blues van gitarist en zanger Gerrit Spaan en George Reijnders op mondharmonica (vanaf 21.30 uur).