Wintermarkten in Aelsmeer en Rozenholm

Aalsmeer – Zoals elk jaar wordt er weer een ‘wintermarkt’ gehouden in Zorgcentrum Aelsmeer. Het doel hiervan is om bewoners van het Zorgcentrum de gelegenheid te geven om Sint en Kerst inkopen te doen. Ook inwoners zijn van harte welkom om Sint en Kerst inkopen te komen doen op zaterdag 21 november. Er zijn altijd leuke cadeautjes en koopjes, zoals kerstkaarten, windlichten, sieraden, honingproducten en leuke hebbedingetjes voor Kerst.

Boekenstand

Er is ook een boekenstand waar tweedehands boeken verkocht worden en de opbrengst hiervan komt ten goede aan de bewoners van ons zorgcentrum. Het Rad van Avontuur zal draaien met een trekking rond 11.00 uur en ’s middags rond 15.00 uur. Er zijn leuke prijzen te winnen die geschonken zijn door de plaatselijke middenstand. Bewoners van het Zorgcentrum hebben hard gewerkt aan mooie producten, zoals decoratieve vogelhuisjes, sleutelhangers en gebreide kussens. Ook ontbreken de eigengebakken appeltaart en cake niet. Natuurlijk wordt ook weer heerlijke erwtensoep verkocht, die door de koks vers is bereid. De opbrengst van deze zaken komt ten goede aan de activiteiten die voor onze bewoners worden georganiseerd. Tussen 14.00 en 15.00 uur is er een optreden van dameskoor Davanti, gekleed in Dickensstijl. De wintermarkt op 21 november is van 10.00 tot 16.00 uur in zorgcentrum Aelsmeer aan het Molenpad 2. Komt u/jij ook gezellig langs?

Ambachtelijke bakproducten

En naast zorgcentrum Aelsmeer zet ook het naastgelegen Rozenholm deze dag haar deuren open voor publiek. Er wordt deze 21ste november in het verpleeghuis eveneens een wintermarkt georganiseerd. Kramen met een grote variatie aan cadeau- en winterartikelen, decoraties en tweedehands boeken. In de kraam van Korenmolen De Leeuw kan ambachtelijk meel, bloem, diverse mixen en andere bakproducten gekocht worden.  In wintercafé De Violier staat de koffie, thee, glühwein of warme chocolademelk klaar met heerlijke appeltaart of een pannenkoek. Doe ook mee aan het enveloppen- en raadspel waarvan de opbrengst ten goede komt aan de bewoners. De wintermarkt in Rozenholm is van 10.00 tot 17.00 uur.