lintjesregen champagne

Wie verdient een Koninklijk lintje?

Aalsmeer – Kent u iemand die een Koninklijk lintje verdient? Vast wel! Want overal in Nederland en zeker in Aalsmeer zetten veel mensen zich belangeloos in voor de samenleving. Deze mensen verdienen waardering en erkenning vanuit de samenleving. Zij kunnen in aanmerking komen voor een Koninklijke onderscheiding.

Hiervoor gelden richtlijnen. Belangrijk is dat de inspanningen gedurende langere tijd worden uitgevoerd en ten gunste komen van de samenleving of dat zij een voorbeeldfunctie vervullen. Daarnaast is het noodzakelijk dat u de onderscheiding aanvraagt in de gemeente waar degene voor wie u een lintje aanvraagt woont. Bij de gemeente Aalsmeer kunt u dus alleen een lintje aanvragen voor inwoners van Aalsmeer.

Wilt u een bijzonder persoon voordragen voor de algemene gelegenheid (Lintjesregen) in april 2023? Neem hiervoor contact op met Patricia Hutters van het Kabinet van de burgemeester van de gemeente Aalsmeer via telefoonnummer 0297- 387511 of per mail: patricia.hutters@aalsmeer.nl. Uw aanvraag moet vóór 1 juli 2022 bij de gemeente ingeleverd zijn.