Wethouder plant 1e boom in Venkelhof

Aalsmeer – Woensdag 6 juli heeft wethouder Jop Kluis samen met de toekomstige nieuwe bewoners de eerste boom geplant als start van de bouw van Venkelhof bij de Spoorlaan. Op deze locatie worden acht half vrijstaande woningen gebouwd. Eind vorig jaar is gestart met de verkoop van deze woningen. Nu ze allemaal verkocht zijn, start Bohemen met de bouw van de woningen. De planning is dat deze eind dit jaar klaar zijn.

Wethouder Jop Kluis: “Dit project is onderdeel van de Tuinen van Aalsmeer met een gevarieerd woningaanbod. We zijn al een tijdje geleden met dit project gestart. Ik ben erg blij dat de verkoop van deze woningen voorspoedig is gegaan. Naast deze acht woningen zijn nu ook de laatste vijf vrijstaande woningen in dit plan verkocht. De bouw hiervan start ook nog dit jaar. Ik hoop dat de wijk, met de bouw van deze woningen, een positieve impuls krijgt.”

Na de bouw van vrijstaande en half vrijstaande woningen wordt het project Spoorlaan afgerond met de bouw van twee appartementengebouwen. Hierin komen ongeveer 50 appartementen voor ouderen. Deze gebouwen komen langs de Burgemeester Kasteleinweg. De ambitie is om hier medio 2017 mee te starten.