Wervelende show over leven Anthony Fokker

Aalsmeer – Liefst twee keer is afgelopen woensdag 18 november de voorstelling over Anthony Fokker gespeeld in het Crown Theater. Uniek voor iedereen die geïnteresseerd is in de luchtvaart en het leven van de vliegtuigbouwer. De wervelende show vertelde het levensverhaal van zijn eigenlijk best dramatische leven met hoge stijgingen en diepe vallen. Ontroerend, maar ook prachtig was deze wervelende muziek- en filmtheatervoorstelling. Hier waren zowel de bezoekers aan de verkorte ‘school’ versie in de middag over de pioniersjaren en de eerste Wereldoorlog en de langere presentatie ‘s avonds met ook de jaren twintig en dertig het over eens. Het publiek werd meegezogen in de vooroorlogse luchtvaartgeschiedenis en dit spreekt velen aan, zeker mensen die Schiphol als ‘buurman’ hebben.

Pakjeskluis van Sinterklaas

De eerstvolgende show in het theater van Aalsmeer is van een heel ander kaliber. Sinterklaas en zijn Pieten komen naar het Crown Theater op zaterdag 28 november. ‘Karel de Kok en de Pakjeskluis van Sinterklaas’ wordt een hilarische voorstelling met kluchtachtige scenes en vrolijke muziek en is uiterst geschikt voor het hele gezin. Sinterklaas komt logeren in het kasteel van zijn goede vriend Koning Klaagmaarniet en dit bezoek staat garant voor een doldwaas avontuur. De voorstelling begint om 11.00 uur en duurt ongeveer een uur. Aansluitend kunnen de kinderen Sinterklaas, zijn Pieten en enkele acteurs ontmoeten in de foyer. En er is een uurtje Pietengym voor de kleintjes om even lekker los te gaan na wel een uur stil zitten…

Kaarten kosten 15 euro per stuk, vanaf vier personen slechts 12,75 euro per kaart. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.crowntheateraalsmeer.nl of bel 0900-1353.

Wintercircus

Tips: Koop ook gelijk kaarten voor ‘De Klokkenluider van de Notre Dame’ op 21 en 22 december, Rudolph’s Christmas op woensdag 23 december, het ‘Wintercircus van Martin Hansen’ op maandag 28 december en ‘Raak en de magische schoentjes’ op woensdag 30 december.

Foto: www.kicksfotos.nl