Weer theaterfeest met Bob & Gon in Oude Veiling

Door Janna van Zon

Aalsmeer – Wat zijn zij blij: Bob & Gon, want zondag 27 februari kunnen de deuren van de grote zaal in De Oude Veiling weer open! Als vanouds worden de theaterliefhebbers door gastheer Bob en gastvrouw Gon naar hun plaatsen gebracht. Staan de tafels en stoeltjes klaar is, het licht sfeervol gedimd en hebben Bas en Katelijne van Otterloo gezorgd voor de juiste geluidstechniek. De glazen en kopjes staan op tafel evenals de kaarsen en natuurlijk liggen de rozen op iedereen te wachten.

Lof en sterren

Alleen al de titel van het programma is veelbelovend: Montere weemoed. Ja, dat kan je wel overlaten aan de auteur Thomas Verbogt. Wat een taalvirtuoos! “Deze man verveelt nooit”, schrijft een recensent en een ander memoreert: “Het is prettig verzinken in een vertrouwd soort herinneringen.” Ook voor Beatrice van der Poel is de bewondering groot. Deze sing-a-song writer wordt door icoon Frits Spits als volgt getypeerd: “Zij heeft een stem die klinkt als rode wijn.” Dat moet toch heel veel Bob & Gon gasten aanspreken. Evenals het commentaar in het Parool: “Beatrice van der Poel behoort tot de absolute top.” Kortom, niets dan lof en sterren voor deze twee artiesten. 

Heeft u nog geen kaart kunnen bemachtigen? Haast u zich dan naar het vertrouwde verkoopadres: Wijnhandel Wittebol in de Ophelialaan 116. Daar zijn nog een aantal kaarten voor 25 euro te koop. U bent dan verzekerd van een buitengewoon feestelijke en humorvolle middag. De zaal gaat zondag 27 maart om 14.45 uur open en de voorstelling begint om 15.30 uur.