Watertoren op, muziek en kunst

Aalsmeer – Weer een drukke boel op de Poel dit weekend? Dat hangt dit keer af van het weer. Als het zonnetje gaat schijnen, zoals voorzichtig beloofd, wordt het zeker weer gezellig druk op en rond de Westeinderplassen. Varen, zeilen, surfen, zwemmen. De Poel is geliefd bij velen. Mocht het weer tegen vallen, dan kan de Westeinder toch het middelpunt worden van een leuk weekend uitje. De watertoren is namelijk zondagmiddag 10 juli open en wie de trappen beklimt naar de top, heeft een geweldig uitzicht over Aalsmeer en omgeving.

Nog twee uittips:

Zaterdag 9 juli geeft Sursum Corda een buiten concert op het Molenplein in het Centrum vanaf 14.30 uur. Alleen bij mooi weer overigens, bij regen gaat het concert niet door.

Dan of daarna door naar het Oude Raadhuis in de Dorpsstraat voor een bezoek aan de expositie Amazing Amateurs (zie foto). Schilderijen, tekeningen en beelden van plaatsgenoten. Een aanrader! Bezoekers mogen hun voorkeur geven voor een werk. Eind juli wordt bekend gemaakt welke kunstenaar de publieksprijs krijgt uitgereikt. Het Oude Raadhuis is iedere donderdag tot en met zondag geopend tussen 14.00 en 17.00 uur. De toegang is gratis.