Stad

Wat zijn de kosten van SAP Business One?

PARTNERBIJDRAGE

SAP Business ONE is een geliefd ERP-systeem om de bedrijfsprocessen binnen een organisatie te automatiseren. Doordat je binnen de ERP-software alle instrumenten bij elkaar hebt om ieder onderdeel van de onderneming professioneel te beheren, is SAP Business One ideaal voor zowel de verkoop, het beheren van de productie en voorraden of het analyseren van de administratie. Wat zijn echter de SAP Business One prijzen?

Factoren die de prijzen bepalen

De prijs van het SAP Business One systeem is afhankelijk van meerdere factoren. Deze elementen spelen een rol bij de SAP Business One kosten:

  • Hoeveel gebruikers zijn werkzaam binnen het ERP-systeem?
  • Gebruik je SAP Business One op één plek of op meerdere werkplekken?
  • Maak je gebruik van SAP Business One on-premise, met een eigen server binnen je kantoor? Of wil je geen zorgen over het hosten van het systeem, en kies je voor de SAP Business One Cloud?
  • Welke modules en functies pas je toe binnen de organisatie?
  • Maak je gebruik van SAP Business One in één land of verschillende landen?
  • Zijn er een of verscheidene warehouses?
  • Willen de gebruikers ook mobiele apps voor SAP Business One toepassen?

Betaalbaar ERP-systeem voor je bedrijf

Wat SAP Business One zo’n aangenaam systeem maakt, is dat je de ERP-software volledig op je bedrijf kunt aanpassen. Als beginnende onderneming heb je wellicht weinig functionaliteiten van het systeem nodig.

Naar mate het bedrijf groeit, voeg je verschillende functies toe en kun je de ERP-software met je onderneming mee laten groeien. De SAP Business One prijzen verschillen dan ook aan de hand van welke functies je gebruikt bij je onderneming.

Bespaar kosten vanwege SAP Business One

Met SAP Business One automatiseer je het bedrijfsproces, waardoor menselijke fouten vrijwel niet meer voorkomen. Doordat je waar dan ook direct toegang hebt tot belangrijke bedrijfsgegevens vanuit een centrale database, kun je snel en eenvoudig de juiste beslissingen nemen voor het bedrijf. Dit leidt tot een hogere productiviteit, hogere efficiëntie en uiteindelijk meer winst.

Daarnaast zorgt SAP Business One voor een aanzienlijke tijds- en kostenbesparing. Werknemers hoeven namelijk geen tijd meer te besteden aan het opstellen van een factuur of het inboeken van een levering. Deze tijd kunnen zij vervolgens aan de kerntaken van het bedrijf spenderen. Dit maakt SAP Business One een waardevolle investering voor je bedrijf.

De tarieven voor installatie en implementatie

Voor de aanschaf van het ERP-systeem zelf betaal je niets. De prijs van SAP Business One is gebaseerd op het aantal dagen dat de experts van Logres aan het werk zijn om de ERP-software van SAP Business One voor jouw onderneming te implementeren en installeren.

Hoeveel dagen dit in totaal duurt, hangt af van hoe complex je bedrijf is, de grootte van het bedrijf en de mate waarin je ondersteuning van onze medewerkers wilt. Voor een starter zullen de kosten dan ook lager zijn dan voor een groot concern.

Door contact op te nemen met de medewerkers van Logres kunnen zij een inschatting geven van de te verwachte kosten aan de hand van de gegevens die je aan hen presenteert.