Wat wordt thema van de Pramenrace?

Aalsmeer – De jaarlijkse feestavond van de Stichting Pramenrace In Ere kan in de agenda genoteerd worden. Op vrijdag 18 maart vindt deze plaats, als vanouds in The Beach aan de Oosteinderweg 247a. De avond zal natuurlijk in het teken staan van de Pramenrace. Natuurlijk napraten over de afgelopen editie, maar misschien ook alvast plannen maken voor de race van 2016. Op zaterdag 10 september wordt het weer druk en gezellig op het water. Met een hoofdletter dit keer, dertig jaar Pramenrace mag extra gevierd worden. Wat zal het thema zijn van deze jubileumeditie? Dit wordt tijdens de feestavond bekend gemaakt. Heel benieuwd wat Erna, Rody, Joost, Wim, Jan, Arnaud, Jochem, Roy en Marlon bedacht hebben. Vast wel weer een thema waarbij allerlei onderwerpen en zaken passen en dus ruimte voor creativiteit is. Misschien horen deelnemers via het roddelcircuit, de wandelgangen of een ander lek eerder het thema, maar zeker horen ze het vrijdag 18 maart. De feestavond begint om 20.00 uur. Ook wordt het thema van de juniorpramenrace bekend gemaakt. Deze vindt dit jaar op zaterdag 11 juni plaats.

Overigens wordt aan bezoekers gevraagd zoveel mogelijk op de fiets naar The Beach te komen. Er is hier maar beperkte parkeermogelijkheid. Bovendien kan dan met een gerust hart met een biertje of een wijntje geproost worden op het nieuwe thema!

Schoonmaakactie

Op zaterdag 12 maart tijdens NL Doet gaan vrijwilligers en bestuursleden van SPIE en de Raad van Twaalf het water van de Westeinderplassen op voor de jaarlijkse schoonmaakactie. Hiervoor zijn nog extra helpende handen nodig. Zin om een steentje bij te dragen aan de mooie Westeinder? Aanmelden kan via www.pramenrace.nl. Op de site tevens meer informatie hierover.