blowen

Waarom het verstandig is om direct te stoppen met blowen

PARTNERBIJDRAGE

In Nederland heb je het gedoogbeleid en dat betekent dat je in grote steden op veel plaatsen wiet uit de coffeeshops kunt halen. Dit maakt het ook verleidelijk om te blowen en veel mensen in Nederland doen dit dan ook. Heb je het idee dat je afhankelijk begint te worden van wiet of hasj? Dan is het geen slecht idee om te stoppen. Dit is niet alleen beter voor je gezondheid, maar het brengt ook verscheidene andere voordelen met zich mee.

Je krijgt veel meer energie

Ben je door de dag heen vaak apathisch en lui? Dan kan dit een oorzaak van teveel blowen zijn. Als je langdurig blowt, dan heb je vaak niet direct door dat dit daarmee te maken heeft. Je hebt namelijk niet direct last van sloomheid, maar dit sluipt er langzaam in. Wanneer je een tijdje gaat stoppen met blowen, dan zal je merken dat je meer energie krijgt.

Je bent plots helder in je hoofd en hebt weer zin om verschillende activiteiten te ondernemen. Je wordt productiever en gaat bijvoorbeeld weer meerdere keren per week naar de sportschool.

Daarnaast word je door de nieuwe energie ook een stuk gemotiveerder. Je hebt weer zin om met je passies bezig te gaan en je krijgt meer zin in het verwezenlijken van je dromen. Als je moeite hebt om te stoppen met blowen kan afkickkliniekinfo.nl iets voor je betekenen.

Je wordt vaak creatiever

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat ze creatiever worden van blowen. Natuurlijk kan blowen je op andere gedachten brengen, maar dat wil niet direct zeggen dat je er creatiever van wordt. Veel mensen die stoppen met blowen ervaren dat ze daardoor juist een stuk creatiever worden.

Dit komt omdat de wolk verdwijnt en je brein beter in staat is om dingen te onthouden. Tegelijkertijd kun je beter analytisch denken en je gedachten zijn meer georganiseerd. Heb je dus een creatief beroep of werk je bijvoorbeeld voor een reclamebureau? Dan zal je merken dat je beter gaat presteren en dat brengt een fijn gevoel met zich mee.

Meer geld voor leuke dingen

Wanneer je regelmatig blowt, dan ben je natuurlijk ook veel geld kwijt. Fanatieke blowers zijn al gewend geraakt aan deze vaste lasten, maar wanneer je stopt met blowen houd je ineens geld over.

Om die reden is het ook aantrekkelijk om te stoppen met blowen, want dat geld kun je dan weer besteden aan leuke andere activiteiten. Investeer bijvoorbeeld in relaties en ga lekker een hapje eten met je ouders of met vrienden. Maar natuurlijk kun je ook iets leuks voor jezelf kopen.

Conclusie

Stoppen met blowen brengt verschillende voordelen met zich mee en daarom is het de moeite waard. In dit artikel hebben we de verschillende voordelen van stoppen met blowen besproken.