Vrolijke gezichten bij start Avond4daagse Aalsmeer

Aalsmeer – Na een succesvolle, niet helemaal droge, Avondvierdaagse in Kudelstaart is afgelopen maandag 3 juni de Avond4daagse in Aalsmeer van start gegaan. Ook nu kwamen burgemeester Gido Oude Kotte en kinderburgemeester Vera Keessen de wandelaars veel succes wensen. 

De Avond4daagse heeft enkele jaren niet plaatsgevonden, maar een enthousiaste groep heeft de koppen bij elkaar gestoken, Stichting Wandelcommissie Aalsmeer opgericht en is aan de slag gegaan om alles rond dit wandelevenement te regelen. En dat is een compliment waard, want vier dagen mooie en veilige routes uitzetten is niet het enige wat veel tijd en energie kost. Ook vrijwilligers zoeken, drinken onderweg regelen, knipkaarten en medailles bestellen en onder andere een ruime start- en finishplek vinden, zijn heel belangrijk bij een dergelijk groot evenement waaraan vooral veel kinderen deelnemen. De start- en finishplek werd gevonden op het evenemententerrein aan de Dreef, naast Buurthuis Hornmeer. Na een welkomswoord door voorzitter Nassira Oude Kotte van de Stichting mochten de lopers ‘eindelijk’ vertrekken. Vol goede moed en met vrolijke gezichten werd gestart door de ruim 700 wandelaars aan de 5 kilometer. 

De Avond4daagse duurt nog tot en met 6 juni. De weersverwachting zijn de komende dagen best gunstig, fris maar geen heftige regenbuien. Er wordt elke dag gestart om 18.30 uur. Familie, vrienden, buren en bekenden worden uitgenodigd om donderdag, de laatste avond, voor een feestelijke ontvangst te zorgen voor de wandelaars bij het evenemententerrein. Dik verdiend, toch? Net als de felbegeerde medaille én een applaus voor de organisatie!

Foto’s: www.kicksfotos.nl