Vrijwilligers gezocht voor Buitenspeeldag

Aalsmeer – Woensdag 8 juni is het weer Buitenspeeldag! Ook dit jaar roepen Jantje Beton en Nickelodeon de gemeenten, ouders en verzorgers, speeltuinen, scholen, jeugdclubs, belangenorganisaties en het verenigingsleven op om samen met kinderen een leuk en actief programma te organiseren en buurtkinderen te stimuleren om op deze dag te komen buitenspelen. En er is goed nieuws: het Wijkbestuur van Oosteinde organiseert dit jaar, in navolging op het succes van vorig jaar en onder leiding van Marie-Louise Hoes, weer de grote Bobbie’s Buitenspeeldag, ook deze keer weer op de speelvelden rondom de Snoekbaarsstraat. Vanaf half 2 tot 5 uur kunnen de kinderen zich uitleven op grote springkussens, dansen bij de workshops streetdance en improvisatietheater van Cultuurpunt Aalsmeer, voetballen met Sportservice Haarlemmermeer en nog veel meer.

Echter, Bobbie kan dit niet alléén organiseren. De organisatie zoekt eigenlijk nog tenminste tien à vijftien vrijwillige ouders die het leuk vinden om hen op deze dag hierbij te helpen. Dat kan al door bijvoorbeeld een uurtje toezicht te houden bij één van de springkussens, of door bijvoorbeeld een rondje koffie te serveren of flesjes water en fruit uit te delen.

De organisatie hoopt dat veel ouders hen hierbij wil helpen, zodat van 8 juni voor alle kinderen een onvergetelijke dag gemaakt kan worden. Aanmelden hoeft niet maar mag wel, via mail: marielouise.hoes@gmail.com.