Voorjaarscompetitie TV Wilnis succesvol afgesloten met twee kampioensteams

Wilnis – Afgelopen vrijdagavond 14 juni zijn de laatste wedstrijden van de KNLTB voorjaarscompetitie 2024 gespeeld. Bij TV Wilnis was het drukker dan normaal omdat ze gastheer waren voor vijf teams uit Abcoude op de vrijdagavond. Vanuit nieuwe leden waren er teams gevormd en ook jeugdteams dankzij de toename van de jeugdspelers op de vereniging. Dit heeft ertoe geleid dat er op de zondag de Rood/Oranje en de Groene competitie gespeeld kon worden. Er waren in deze voorjaarscompetitie teams die het moeilijk hadden, teams die meededen voor het kampioenschap maar het uiteindelijk net niet gehaald hebben én twee teams die kampioen zijn geworden!

Het Zondag HD1 team met Johan van Westendorp, Ronald Lucassen, Nick de Vink, Jochem van Bergen en Harry de Vink is opnieuw overtuigend kampioen geworden. Het DD1 vrijdagavondteam met Jolanda Sangers, Diana van den Berg, Ilse Kuiter Endepoel, Anita van Ginkel en Mirjam Veerhuis moesten op de laatste speeldag minimaal 2-2 spelen om gelijk te komen met de Heksenmeppers 2. De dames speelde 2-2 en werden met hetzelfde aantal winstpunten kampioen omdat er onderling gewonnen werd. 

Op 2 juni werd de HD1 zondag tijdens de competitieafsluiting gehuldigd en zij kregen een mooie bidon, mede gesponsord door Promofessionals relatiegeschenken van Jeroen Weber. De Dames kregen deze bidon na hun laatste wedstrijd.

Al met al kijkt TV Wilnis terug op een geslaagde competitie en ze zien nu al uit naar de najaarscompetitie.

Foto aangeleverd.