Refurbished

Voor welke iPhone kun je op dit moment het beste gaan?

PARTNERBIJDRAGE

In 2020 heeft Apple de iPhone 12 reeks uitgebracht. Deze reeks bestond uit 4 varianten, de iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone Pro en iPhone Pro Max. De nieuwe iPhone 13 zal naar verwachting dit jaar gepubliceerd worden en zal ook uit 4 modellen bestaan. Er zullen diverse nieuwe features aanwezig zijn op de iPhone 13, waaronder een camera upgrade en de terugkomst van Touch ID. Als je dit jaar nog op zoek gaat naar een nieuwe iPhone is het mogelijk dat jij je afvraagt of je moet gaat voor het nieuwste van het nieuwste of juist een iets ouder model. Wij zetten de voordelen van populaire iPhone modellen voor je op een rij, zodat je gemakkelijk kunt zien welke optie voor jou het beste is.

iPhone 11

De iPhone 11 is in 2019 door Apple gelanceerd. Het is zeker geen gedateerd model, want er zitten voldoende toekomstbestendige features op. Zo is er een uitstekende A13 Bionic Chip geïnstalleerd, waardoor deze iPhone razendsnel is. Daarnaast is er een dubbel camerasysteem waarmee je prachtige foto’s kunt maken. De uitstekende batterij zorgt ervoor dat de iPhone 11 een langere batterijduur heeft dan de iPhone 12. En dan het grootste voordeel, de prijs. De iPhone 11 is aanzienlijk goedkoper dan de iPhone 12, en hoogstwaarschijnlijk ook honderden euro’s goedkoper dan de iPhone 13 die dit jaar uitkomt. Een nieuwe iPhone 11 kost in de winkel gemiddeld €700 euro, wat ongeveer €250 goedkoper is dan de iPhone 12. Om nog meer geld te besparen kun je ook kiezen voor een refurbished iPhone. De refurbished iPhone 11 is al verkrijgbaar vanaf €499,-.

iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 is met zijn prijskaartje van €480 euro veruit de goedkoopste iPhone met voldoende power. Deze iPhone is uitermate geschikt voor alle dagelijkse werkzaamheden en onderscheid zich daarin bijna niet van de nieuwere iPhones. In deze iPhone zit, net als bij de iPhone 11, de A13 Bionic Chip. Deze chip zorgt ervoor dat je snel tussen apps kunt schakelen en soepel scrolt zonder dat de telefoon hapert. Het enige punt waarop deze iPhone SE 2020 duidelijk verschilt van de nieuwe iPhones is het design. De iPhone SE 2020 heeft de homebutton nog op het scherm staan, waardoor het scherm niet van rand tot rand loopt. Wanneer je erover denkt om voor deze telefoon te gaan is dat wel een belangrijk punt om rekening mee te houden.

iPhone 12

Zoals we net al noemde is de iPhone 12 de nieuwste iPhone van dit moment. De reguliere iPhone 12 is in 2020 uitgebracht door Apple en heeft uitstekende prestaties. Deze iPhone is voorzien van 5G ondersteuning, heeft een schitterend oled-display en het scherm loopt van rand tot rand. Daarnaast is deze iPhone voorzien van Apple’s beste chip op dit moment: de A14 Bionic Chip. Deze chip zorgt ervoor dat alles, van grote apps tot het swipen, razendsnel werkt en dat je nooit last hebt van haperingen. Aan de achterkant van deze telefoon zit een high-end dubbel camerasysteem waarmee je ook ‘s nachts prachtige foto’s maakt. Al deze features gaan natuurlijk ook gepaard met een iets hoger prijskaartje. De iPhone 12 kost nieuw €950, maar dat is hij ook meer dan waard. Wil jij deze telefoon graag aanschaffen, maar vind je de prijs te duur? Kijk dan eens op refurbished.nl. Op deze webshop verkopen ze een refurbished iPhone 12 met 3 jaar garantie vanaf €755 euro.

iPhone 13

We weten natuurlijk nog niet veel over de toekomstige iPhone 13. Het is nog niet eens helemaal zeker of deze iPhone wel echt de ‘iPhone 13’ gaat heten, of dat Apple een andere naam heeft bedacht voor de nieuwe iPhone reeks. Er gaan wel verschillende geruchten de rondte over een eventuele camera-upgrade, de Touch ID functie die terug zou komen en een grotere batterij voor een langere batterijduur. Daarnaast gaan we er vanuit dat dit model 5G ondersteunt, omdat de iPhone 12 dat ook al doet. Over de prijs is nog niks bekend, maar je kan er vanuit gaan dat deze iPhone reeks iets duurder gaat worden dan de iPhone 12 op dit moment is. Hoeveel blijft natuurlijk de vraag, maar dat zullen we dit jaar vanzelf zien! Als jij een fan bent van de nieuwste technologieën adviseren wij om nog een paar maandjes te wachten totdat de ‘iPhone 13’ uitkomt.