Voetballen om periodetitel

Aalsmeer – Voetballiefhebbers kunnen dit weekend hun hart weer ophalen, er staan weer tal van wedstrijden op het programma. Twee duels verdienen extra aandacht, want er wordt gevoetbald om het kampioenschap.

Eerst zaterdag 20 februari: FC  Aalsmeer gaat de stijd aan met de Valleivogels uit Scherpenzeel om de tweede periodetitel. Aalsmeer staat in de tweede klasse aan kop met 19 punten, maar de Valleivogels volgen met 18 punten. Het wordt dus zeker spannend. Een aanrader om te gaan kijken en de voetballers uit Aalsmeer aan te gaan moedigen. Aanvang is 14.30 uur op het thuisveld aan de Beethovenlaan.

En zondag 21 februari: RKDES tegen hekkensluiter CTO’70. Misschien iets minder spannend, maar evenzo belangrijk. Ook RKDES kan de titel van deze tweede periode pakken. De ploeg staat fier aan kop met twee punten voorsprong en een positiever doelsalvo van acht punten op de nummer twee, Real Sranang. Deze wedstrijd begint om 14.00 uur aan de Wim Kandreef. Komen en het team aanmoedigen, wordt op prijs gesteld. Gegarandeerd na afloop een gezellig feest!

Handbalthriller

Spannend wordt het ook in De Bloemhof, waar de Heren 1 van Fiqas Aalsmeer gaat proberen de kwartfinale om de Challenge Cup te bereiken. Luxemburg is de tegenstander en deze wedstrijd wordt zaterdag 20 februari vanaf 19.15 uur gespeeld.  Een opstekertje al voor de mannen. Donderdag 18 februari is in de nationale competitie gewonnen van E&O met 29-21!