Veel livemuziek en cabaret in Aalsmeer

Aalsmeer – Het is bijna weekend en dit betekent ‘uit’ en dit kan in Aalsmeer weer heel gevarieerd. Vanavond, vrijdag 23 oktober, kunnen liefhebbers kaarten in buurthuis Hornmeer en darten bij Poel’s Eye in het Dorpshuis. Beiden vanaf 20.00 uur. Zaterdag is natuurlijk de uitgaansdag bij uitstek en dit wordt keuzes maken. Heel speciaal is het concert dat de drie muziekverenigingen de 24ste geven. Flora, Sursum Corda en Aalsmeers Harmonie trakteren op een avond vol muziek. ‘Aalsmeer in concert’ begint om 20.00 uur in de burgerzaal van het gemeentehuis. In café Joppe in de Weteringstraat kan zaterdagavond genoten worden van een liveoptreden. De band ‘The Timers’ gaan hier van zich laten horen. Vanaf 21.30 uur staat dit viertal klaar om alle rockende harten te veroveren. De N201 presenteert deze avond Netjes met Sidney Schmelz en onder andere Liam Cornwall vanaf 21.00 uur. Liefhebbers van cabaret kunnen plaats nemen in cultureel café Bacchus in de Gerberastraat voor het avondvullend programma ‘De Drenkeling’ door cabaretier Berry vanaf 21.00 uur. En ook zondag 25 oktober is het muziek wat de klok slaat met vanaf 16.00 uur een optreden van de Kudelstaartse zanger Rick van der Kroon in het Westeinder Paviljoen en iets ‘uit de slinger’ op het podium van The Shack in Oude Meer: Little Boogie Boy Bluesband met zanger en gitarist Hein Meijer uit Aalsmeer. Ook vanaf 16.00 uur.

Revue ‘777’

Natuurlijk zaterdag niet vergeten om kaarten te gaan kopen voor de revue ‘777’ van Toneelvereniging Kudelstaart. Dit kan zaterdag tussen 11.00 en 13.00 uur in het Dorpshuis. De première-avond is zaterdag 7 november en voorstellingen gaan gegeven worden op vrijdag 13 en de zaterdagen 21 en 28 november.

Drummer Terry Bozzio

Toppers voor komende week en het volgende weekend: Woensdagavond 28 oktober: Concert ‘s werelds beste solodrummer Terry Bozzio in het Crown Theater. Zaterdagavond 31 oktober: Disco-zwemmen voor de jeugd in De Waterlelie, concert Koninklijk Toonkunstkoor Aalsmeer in De Bloemhof en zondagmiddag 1 november: Trio Zazi bij Bob & Gon in The Club in Studio’s Aalsmeer en zangeres Colette Wickenhagen en saxofonist Robert Tuinhof bij jachthaven Nieuwe Meer.