Uitverkocht Crown Theater voor Jandino!

Aalsmeer – Donderdag 5 november was het een drukte van belang in Crown Theater Aalsmeer. Jandino Asporaat, de bekende televisiepresentator en komisch talent, speelde zijn voorstelling ‘Hoe dan Ook’ voor een uitverkochte zaal. Van heinde en verre waren de bezoekers gekomen, omdat er vrijwel nergens meer kaartjes te koop waren in het land. Het marketingteam onder leiding van directeur Peter van Eick en alle vrijwilligers kunnen met trots terugkijken op een geslaagde avond. Jandino was grappig, ontwapenend en zong, ondanks een verkoudheidje, twee prachtige nummers. Samen met zijn vaste begeleiders op drums en piano werd er zelfs gedanst.

Het decor was spectaculair. De cabaretier maakte grap na grap en de bezoekers genoten zichtbaar. Er werd gelachen en meegedaan. Op vragen aan de zaal werd flink gehoor gegeven. Toen hij als typetje opkwam werd het enigszins schunnig, maar toch hilarisch.

Na afloop van de voorstelling nam de vriendelijke Asporaat uitgebreid de tijd om met zijn publiek een voor een op de foto te gaan. Een lange rij in de foyer weerhield hem daar niet van en aansluitend werd er nog een drankje gedaan in de gezellige pianobar. Jandino bedankte niet alleen het publiek, maar merkte op dat alle vrijwilligers van het theater een pluim verdienden. “Het begon met drie kaartjes een paar weken geleden, maar zie hier, een volle zaal. Knap gedaan hoor. Mijn complimenten!” Aldus de tevreden artiest.

Er staan nog prachtige voorstellingen op het programma van het Crown Theater. Kijk op www.crowntheateraalsmeer.nl en bestel direct je kaarten, want je ziet; het kan zomaar uitverkocht zijn!

Door Miranda Gommans 

Foto: www.kicksfotos.nl