Twirlsters Rachel, Kim en Selina naar NK

Aalsmeer – Vereniging Mavileo uit Leimuiden sloot het 40 jarig jubileum af met een twirlwedstrijd op zondag 18 oktober. Onder leiding van trainster Valerie deden elf twirlsters van SV Omnia mee aan deze wedstrijd. De dag verliep met een lach en een traan. Eline kwam speciaal voor haar dance twirl. Ze mocht het opnemen tegen  Danique en Kirsten die voor het eerst  hun nieuwe solo dance twirl lieten zien.  Mireille deed haar solo dance twirl juist voor de laatste keer. Zij werkt nu hard aan haar nieuwe dance. Gedurende de dag bleken Cynthia, Kim en Celina niet fit of zelfs geblesseerd te zijn.  Na overleg werd besloten een aantal solo onderdelen af te melden. Het duo en team ging met een aangepaste routine de vloer op. Dit bleek de juiste keuze te zijn. Beide optredens verliepen keurig en leverden zelfs een prijs op. De beker, die  het team  gewonnen heeft, is bij Fos gebracht.  Fos is de kersverse zoon van trainster Maaike en haar Pieter. De twirlsters zijn supertrots op hun ‘twirlbaby’. Er werden weer veel plaatsingspunten in de wacht gesleept en eremetaal omgehangen.

Definitief geplaatst voor het NK twirlen zijn nu ook: Rachel met haar 1-baton en het duo Kim en Selina.

Op zondag 1 november staat de eigen wedstrijd op het programma, alle voorbereidingen zijn in volle gang achter de schermen met alle vrijwilligers. De twirlsters gaan dit keer naar Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp. Dit is ook de locatie waar de voorrondes voor het NK worden gehouden eind november.

Lijkt het je ook leuk om te komen twirlen? Voor meer informatie over twirlen kun je contact opnemen met de Productgroep Coördinatoren Valerie Lelieveld of Linda Nederstigt per e-mail twirlen@svomnia.nl  of het sportpunt van SV Omnia via e-mail sportpunt@svomnia.nl.