Twee exposities in De Boswinkel

Amstelland – Kom tussen 1 april en 5 juli op de bovenverdieping van De Boswinkel de tentoonstelling ‘Nederland, Waterland’ bekijken. Duizenden jaren geleden ontstonden de meeste van de meren en rivieren. Dat was in de IJstijd, toen de wolharige mammoet nog door het land denderde. Hoe ziet er leven er nu uit op en rond het water? Maak kennis met de lepelaar, de roodkeelduiker en de grote zaagbek. Bij de tentoonstelling is een speurtocht.

Vogelpoep

Van 1 april tot 31 mei zijn op de begane grond van De Boswinkel foto’s bekijken van vogelpoep. De foto’s zijn gemaakt door Jan Ebbinge. De foto’s tonen vogelpoep op auto’s, omdat vogelpoep het beste afsteekt op de verschillende kleuren autodaken. Bijna alle foto’s zijn gemaakt op de grote parkeerplaats bij de hoofdingang van het Bos. Kom kijken en laat je fantasie de vrije loop. De foto’s zijn te koop.

De toegang tot De Boswinkel aan de Bosbaanweg 5 is gratis. Openingstijden zijn van dinsdag tot en met zondag tussen 10.00 en 17.00 uur. Meer informatie via: www.amsterdamsebos.nl of 020-5456100.