Toekomst sierteelt centraal tijdens Trade Fair Aalsmeer

Aalsmeer – Van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 november organiseert bloemenveiling FloraHolland de Trade Fair Aalsmeer. Deze handelsbeurs is dé plaats waar de nationale en internationale sierteelt samenkomt. Vanuit de missie’ Flowering the World’ staat de beurs dit jaar in het teken van kansen en mogelijkheden voor de sierteeltsector om in te spelen op marktontwikkelingen, voor nu en in 2020.

FloraHolland House

Het FloraHolland House is het middelpunt van de Trade Fair. Onder het motto ‘Home of opportunities’ vormt het de centrale ontmoetingsplek waar klanten (exporteurs, veredelaars en telers) en eindklanten (bloemisten en retailers) kunnen samenkomen. De meest opvallende noviteiten en de belangrijkste markt- en consumententrends van morgen zijn daar te zien. Het FloraHolland House biedt een inspirerende plek waar bezoekers van gedachte kunnen wisselen met experts van binnen en buiten de sector over het creëren van kansen voor de sector. Met als gezamenlijk doel: meer consumenten die meer geld uitgeven aan bloemen en planten. Zodat in 2020, nog meer dan nu, met al die prachtige bloemen en planten de wereld een stukje mooier, gezonder en beter gemaakt kan worden.

Allesomvattende beurs

Het vakpubliek maakt op de Trade Fair kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van productontwikkelingen dat zo’n 650 kwekers en 50 toonaangevende veredelaars te bieden hebben. Kwekers en veredelaars uit binnen- en buitenland presenteren hun aanbod en tonen nieuwe producten of concepten. Exporteurs, groothandelaren en hun klanten uit binnen- en buitenland laten zich op de Trade Fair inspireren door een compleet overzicht van het aanbod bloemen, planten, productconcepten en noviteiten. Daarmee is de FloraHolland Trade Fair een allesomvattende netwerk- en inspiratiebeurs op het gebied van sierteelt.

Noviteiten 

Dit jaar presenteert FloraHolland noviteiten die net op de markt zijn gekomen of binnenkort gaan komen in het FloraHolland House. Noviteiten blijven op de Trade Fair Aalsmeer een belangrijke publiekstrekker. Voor zowel kwekers als kopers zijn noviteiten een belangrijk middel om onderscheidend te zijn en te blijven op de internationale markt. De beurs is in het veilingcomplex van FloraHolland aan de Legmeerdijk en is geopend op woensdag 4  van 9.00 tot 17.00 uur, donderdag 5 van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag 6 november van 9.00 tot 15.00 uur. Voor vakpubliek is de toegang gratis. Meer informatie over de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer is te vinden op www.floraholland.com.