Tiflo huis aan huis met plantenbakken

Aalsmeer – Zaterdag 31 oktober gaan de leden van Scouting Tiflo traditiegetrouw langs de deuren in Aalsmeer en Kudelstaart met zelf opgemaakte plantenbakjes. Ook worden de plantjes verkocht op www.tiflo.nl én staat er een kraam op het Praamplein in het Centrum. De leden van Scouting Tiflo in de leeftijd van 5 tot 18 jaar starten zaterdag om 9.30 uur met de verkoop van de plantenbakjes. Wilt u zeker weten dat u ruim de keuze heeft? Bestel dan vanaf vrijdag 30 oktober alvast uw plantenbakjes op www.tiflo.nl. De plantenbakjes worden dan op 31 oktober bij u thuis afgeleverd! Ook op het Praamplein vindt u de enthousiaste verkopers van de Tiflo.

De plantenbakjes kosten 4 euro per stuk en de opbrengst van de actie is bestemd voor de aanschaf van spelmateriaal en de activiteiten van de scouting groep. Luister ook 30 oktober tussen 18.00 en 18.30 uur naar Radio Aalsmeer, daar is Scouting Tiflo te gast.

Scoutinggroep Tiflo telt zo’n 100 leden in de leeftijd van 5 tot 18 jaar. De groep bestaat uit verschillende speltakken: bevers, kabouters, welpen, gidsen, verkenners en wilde vaart. Iedere zaterdag komen de speltakken bijeen aan de Stommeerweg 13 (onder de kerk) om daar hun actieve en gezellige spel te doen. De activiteiten van de bevers, kabouters en welpen vindt plaats op het land, het spel van de verkenners en gidsen speelt zich voornamelijk af op en rond de Westeinderplassen. Bent u of is uw zoon/dochter geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op www.tiflo.nl.