Tienerwerk Binding Oost nu in De Keet

Aalsmeer – Vorige week woensdag konden de tieners van Aalsmeer Oost voor het eerst naar de nieuwe locatie op de Aalsmeerderweg. Voorheen zat de Binding in het gebouw bij Solidoe aan de Machineweg. En een nieuwe gebouw brengt ook nieuwe mogelijkheden met zich mee. Zo hebben de tieners De Keet ingewijd met verstoppertje in het donker en dat is dan toch best ‘eng’, want de Keet kan heel donker worden gemaakt. Natuurlijk is er tijdens de inloop bij de Binding altijd ruimte om je eigen ding te doen. Gezellig kletsen met leeftijdsgenoten, gamen op de PlayStation of tafelvoetbal spelen. Ook worden er regelmatig activiteiten georganiseerd. Te denken valt dan aan knutselactiviteiten, spelletjes of kleine toernooitjes.

De inloop is elke woensdagmiddag open van 12.30 tot 17.00 uur voor alle tieners vanaf groep 6 en is gratis. Er staat altijd iets lekkers te drinken en te eten klaar.

Voor meer informatie: www.debinding.nl of neem contact op met Inge via inge@debinding.nl of 06-13989307. Adres van De Keet is Aalsmeerderweg 344 (de blauwe keet).