Tien keer goud voor twirlsters SV Omnia

Aalsmeer – De twirlsters Kim, Selina, Danique, Kirsten, Rachel, Solenne, Tilou en Lonneke hebben deelgenomen aan het twirlweekend in Alphen aan de Rijn. Beide wedstrijddagen was de organisatie in handen van twirl & dance vereniging Spirit. Kim mocht namens SV Omnia het spits afbijten van het wedstrijd naseizoen. In haar nieuwe pakje liet ze een heel sterk 1-baton optreden zien. Goed voor de eerste plaats. Ze kreeg van de jury maar liefst 80,1 punten. Dit betekent promotie naar de advance klasse!

Ook de jongste twirlsters van SV Omnnia deden het goed. Het duo Danique en Kirsten schitterde en rinkelde in hun nieuwe pakjes. Ze kregen goud voor hun duo dance twirl. Tilou kwam pas voor de tweede keer uit bij het onderdeel Kidstwirl.  De jury beloonde haar met de tweede plaats en een zilveren medaille. Lonneke  deed mee met haar dance twirl. Zij werd heel knap eerste in haar categorie. In totaal verzorgden de twirlsters dit weekend 14 optredens. Er werden 10 gouden en 3 zilveren medailles in ontvangst genomen. Kim, Rachel en Selina behaalden bovendien plaatsingspunten voor het NK. Al met al een succesvol weekend!

Lijkt het je ook leuk om te komen Twirlen? Voor informatie over Twirlen kan contact worden opgenomen met de Productgroep Coördinatoren Valerie Leliveld en Linda Nederstigt per email: twirlen@svomnia.nl.