Terry Bozzio in Crown Theater woensdag

Aalsmeer – ‘s Werelds beste solodrummer Terry Bozzio (bekend van Frank Zappa) een avond lang op zijn 62-delige drumstel. Een groot avontuur, een boeiend luisterspektakel, een sensatie apart en van dichtbij te bewonderen aanstaande woensdag 28 oktober in het Crown Theater. Een revolutionair concept van de drummer die bij Frank Zappa furore maakte en sindsdien een indrukwekkende carrière opbouwde en een astronomisch drumstel om zich heen verzamelde. Bozzio voert het soloconcert uit op zijn 19-delige DW-drumstel, met vier bassdrums en twaalf chromatisch gestemde toms, en 43 door hemzelf ontworpen Radia-bekkens van Sabian. Hij gebruikt maar liefst acht pedalen om bassdrums, hi-hats en toms te bespelen.

Terry Bozzio slaagt erin het publiek meer dan twee maal drie kwartier aan hun stoelen gekluisterd te houden met zijn melodische slagwerkmuziek, die dan weer vol spektakel, dan weer heel fijntjes en precies is. Koop snel de laatste kaarten voor deze supervoorstelling op woensdag 28 oktober vanaf 20.00 uur in Crown Theater Aalsmeer. Kaarten zijn voor slechts vijfentwintig euro verkrijgbaar via de website www.crowntheateraalsmeer.nl, via 0900-1353, maar ook via de lokale verkooppunten, te weten Espago, Boekhuis, Primera in Aalsmeer en Marskramer Kudelstaart.

Baantjer, Jandino en Jochem

In november presenteert het Crown Theater een gevarieerd scala aan topentertainment met op zondag 1 november trio Zazi in The Club, woensdag 4 november ‘Baantjer Live’, op donderdag 5 november cabaretier Jandino Asporaat met ‘Hoe dan ook’, op donderdag 12 november de musical ‘Spijt’, op zondag 15 november Jochem van Gelderen met ‘Verboden voor ouders’, op woensdag 18 november muziektheaterproject ‘Anthony Fokker’ en zaterdag 28 november Karel de Kok en de ‘Pakjeskluis van Sinterklaas’. Kijk voor tijden en het volledige programma, tot en met 8 mei 2016, op genoemde website.