Tennisvereniging All Out zestig jaar

Aalsmeer – 2016 Is een bijzonder jaar voor All Out. De tennisvereniging bestaat zestig jaar. De naam All Out is ontstaan door een typefout van de lokale krant, exact 60 jaar geleden. Achteraf zijn de leden blij dat de oorspronkelijk bedoelde naam, Always Out, het krantenbericht nooit heeft gehaald. All Out is opgericht vanuit de firma Maarse & Kroon. Het bestuur van All Out heeft besloten om dit jubileum niet in stilte voorbij te laten gaan.

Voor deze gelegenheid is een jubileum commissie samengesteld vanuit de hele vereniging. Deze commissie bestaat uit Jacqueline Weijer, Chris van Arenthals, Marcel Kesting, Devin Hoogervorst, José Blom, Christoph van de Heuvel en Luca de Boer. De groep gaat onder leiding van oud-voorzitter Peter Hulsbos een jaar met speciale activiteiten voor en met de leden organiseren. Een aantal leden van de commissie heeft het vorige jubileum (50 jaar All Out) meegemaakt. Het grootste gedeelte echter heeft het tennis de afgelopen 10 jaar pas ontdekt. Desondanks wordt de vereniging met haar historie een warm hart toegedragen. Eenieder is enthousiast geworden voor het tennisspel en de club.

De vele actieve leden binnen de vereniging hebben de afgelopen jaren memorabele toernooien neergezet. Dit jaar gaat de commissie de leden verrassen met enkele extra sportieve en gezellige evenementen. De bekende toernooien zullen met de eigen creativiteit inspelen op het 60 jarige jubileum. Tevens wordt de nodige clubhistorie aan iedereen voorgelegd en met een frisse blik naar de toekomst gekeken. Dit alles zal binnen het thema All Out & Nieuw gaan plaatsvinden. Op zaterdag 2 april vanaf 12.00 uur vindt het openingstoernooi plaats. Aan het einde van de middag, van 16.00 tot 19.00 uur, wordt het jubileumjaar met een informele receptie met borrel geopend. Alle leden zijn op deze heuglijke dag uiteraard welkom in de All Out kantine in de Sportlaan.

De jubileumcommissie hoopt dit jaar verhalen van toen met ambities van nu te combineren. Persoonlijke fotoalbums en video’s zullen geplaatst worden op de website van All Out en de speciaal opnieuw geactiveerde facebookpagina.

Foto: De leden van de jubileumcommissie.