Studio’s Aalsmeer: Eén ‘brok’ entertainment!

Aalsmeer – Uit maar liefst 65.000 vierkante meter bestaat het complex van Studio’s Aalsmeer en afgelopen zondag 27 september was er open dag en werd nieuwsgierigen de mogelijkheid geboden te ‘dwalen’ door het gebouw en kennis te maken met alle activiteiten, die hier plaatsvinden. En dat zijn er veel! Wat een bedrijvigheid en hoe gevarieerd. Van Brooklyn Nights vol glamour tot zweten tijdens de dansworkshop en van de ogen uitkijken tijdens de tour naar Studio 1, waar onder andere het Junior Songfestival en het Beste idee van Nederland worden opgenomen, tot ongedwongen lachen om de stand-up comedian of, voor de jeugd, kleien met de Werkschuit.

En dit is nog niet alles. Ook radio Aalsmeer heeft haar studio in het complex, voor kinderen is er een groots speelparadijs waar overigens ook ‘gamen’ voor volwassenen mogelijk is, de judoschool heeft hier een plekje, in de prachtige theaterzaal, waar vanaf deze maand weer allerlei voorstellingen worden gegeven, draaien ook films. Binnenkort onder andere James Bond en voor de kinderen op avontuur met Bassie en Adriaan. Naast Brooklyn Nights, een avondvullend programma met uitgebreid diner en entertainment, presenteert Studio’s Aalsmeer ook nog andere dinerarrangementen, komt er binnenkort livemuziek met jamsessies, trakteren Bob en Gon de komende maanden op muzikale zondagmiddagen, is er stand-up comedy tijdens Badaboom en, wow, er is nog meer: Restaurants, casino en verrassende expositie van beroemde schilderijen.

Niet meegerekend in de totale vierkante meters is de luchtvaartschool, die gevestigd is in het gebouw er naast met er boven de parkeergarage. Ook geweldig trouwens. Er staan vliegtuigen en helikopters en uiteraard werkmateriaal en leerruimte voor de scholieren.

Studio’s Aalsmeer: Eén brok entertainment. Ga eens genieten van de vele uitgaansmogelijkheden die het complex biedt. Gewoon in ‘eigen’ dorp en geen hoge parkeerkosten. De open dag is overigens heel goed bezocht. Ondanks het heerlijke, zonnige weer meer dan 3.000 bezoekers!