Start nieuw seizoen Radio Aalsmeer

Aalsmeer – September staat voor veel activiteiten in Aalsmeer. Activiteiten die ook veel aandacht krijgen bij Radio Aalsmeer. De feestweek, de pramenrace, de braderie, de kunstroute allemaal evenementen waar de lokale omroep bij aanwezig is. Maar september is ook de maand waarin het nieuwe radioseizoen start. Dit betekent nieuwe of vernieuwde programma’s en ook vele oude vertrouwde uitzendingen. Redenen genoeg dus om af te stemmen op Radio Aalsmeer. In de nieuwe programmering van Radio Aalsmeer maakt Esther Sparnaaij vanaf nu haar programma ‘Echt Esther’, iedere woensdag tussen 18.00 en 19.00 uur. Het wordt een talkshow waarin ze in gesprek gaat met gasten over actuele, kunstzinnige, muzikale en lokale onderwerpen. Zaken die je raken, zowel positief als minder positief.

‘Let’s Go’ terug van vakantie

Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en dat betekent dat Kim Maarse en Joey Kaanddorp ook weer de studio van Radio Aalsmeer induiken. Dat doen ze wel pas vanaf vrijdag 9 september, achter de schermen bereiden ze de nieuwe shows namelijk goed voor. Zo zijn ze op zoek naar leuke gasten en muziek voor in de show. Als jij ook een keer langs wil komen in de studio kan dat. Zing jij, speel je swingend de saxofoon of maak je vette hits? Je kunt je talent live laten horen in de studio. Ook als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een speler voor in jouw sportteam, of je met jouw klas een coole actie gaat doen en het aan iedereen wil laten weten. Stuur gewoon een mailtje naar letsgo@radioaalsmeer.nl en wie weet ben jij binnenkort te gast bij ‘Let’s Go’.

Verandering ‘Door de Mangel’ 

In september gaat het nieuwe radioseizoen van start. Dat betekent veranderingen in de programmering, maar ook de bekende talkshow ‘Door de Mangel’ zal enkele veranderingen doorvoeren. Het tijdstip van 19.00 uur blijf gelijk, maar in de (vaste) vraagstelling komen wel enkele veranderingen. Maandag 5 september zullen presentatoren Mylène en Elbert Huijts duidelijk maken van bollen en stellingen te maken hebben met het interviewprogramma. De eerste gast die op deze nieuwe manier geïnterviewd gaat worden is Paul van Leeuwen. Deze Kudelstaartse manager bij HeadFirst is uitgenodigd door Peter van de Bergen, de gast van afgelopen maandag. Peter vertelde uitgebreid over zijn hobby vissen en beroep als bliksembeveiliger. Hij wil graag weten welke spannende hobby’s Paul heeft. Radio Aalsmeer is te beluisteren via 105.9 FM in de ether, 99.0 FM op de kabel, digitaal radiokanaal 868 (Caiway) en via de website www.radioaalsmeer.nl. Elke dag brengt Radio Aalsmeer informatieve en interessante programma’s. Volg Radio Aalsmeer ook op Twitter en Facebook.