Start nieuw seizoen Comedy Club Aalsmeer

Aalsmeer – Het zal menig Aalsmeerder niet ontgaan zijn. Aalsmeer heeft sinds vorig seizoen zijn eigen comedy club. Er kan weer gelachen worden, sinds de komst van Badaboom. Morgen, donderdag 12 november, gaat het nieuwe seizoen beginnen en voor de opening hebben de jongens van Comedy Club Badaboom de Britse top comedian Adam Bloom weten te strikken. Adam Bloom zat onder andere in BBC programma’s als ‘Mock The Week’ en ‘Never mind the Buzzcocks’ en werd onlangs nog door Ricky Gervais getipt als zijn favoriete comedian. Er waait al een tijdje een frisse wind door de Studio’s Aalsmeer. Wie binnen loopt merkt gelijk een nieuw elan. Één van die nieuwe elementen is Badaboom. Badaboom is opgezet door comedians Menno Stam en Wilko Terwijn en is een Comedy bedrijf gevestigd in Aalsmeer. Ze runnen met badaboom.tv dé comedy website van Nederland en bouwen gestaag aan hun fanbase met het Badaboom youtube kanaal.

Als we binnenkomen in hun studio is het een gezellige drukte. Er zijn opnames voor een aantal Sinterklaas sketches aan de gang en we komen gelijk een aantal bekende koppen tegen. Oud Lama Arie Koomen heeft een Sinterklaaspak aan en wil best wat zeggen over Badaboom, mits ik op zijn schoot kom zitten natuurlijk. Het is duidelijk, bij Badaboom spat het plezier er van af. Het afgelopen seizoen was Arie Koomen één van de smaakmakers in de nieuwe comedy club en dus de perfecte kandidaat om aan de tand te voelen over optreden in Aalsmeer. Arie Koomen: ‘Zonder gekkigheid, dit is de mooiste comedy club van Nederland. Ik denk dat weinig Aalsmeerders weten wat voor unieke plek ze hier hebben. Deze club is oorspronkelijk ontworpen door Joop van de Ende als stand-up club. Dit is zoals een club hoort te zijn. Zoals je die in New York en London tegenkomt. Dit is precies wat je wilt als stand-up comedian. Mensen zitten als het ware op bij je schoot. Ik ben blij dat die boys van Badaboom deze club een nieuw leven hebben ingeblazen. Het zijn van dat betreft echte comedy liefhebbers, dat zie alleen al aan de acts die ze boeken.’

Terwijl Arie als Sinterklaas verder moet krijgen we nog een korte rondleiding door de club. Arie had gelijk. Het rode velours, het ronde podium, de kleine tafeltjes en de bar onopvallend achter in de zaal. Alles ademt hier comedy. Het beloofd een mooi seizoen te gaan worden. Met fantastische comedians als Adam Bloom, Raoul Heertje, Max van der Burg, Stefan Pop, Rayen Panday en vele anderen.

De shows van Badaboom Comedyclub Aalsmeer vinden dit seizoen plaats op 12 november, 17 december, 18 februari, 24 maart en 28 april.

Aanvang 20.30 uur. Voorverkoop: 11,50 euro. Deur 15 euro. Inclusief gratis parkeren