Sint- en Pietenbingo: Druk en hilarisch!

Aalsmeer – Net als vorig jaar werd afgelopen zaterdag 28 november een Sint- en Pietenbingo gehouden in de Zotte Wilg. Het evenement voor alle volwassenen van de kindervriend trok mega-veel bezoekers. Afgeladen vol was het restaurant aan de Uiterweg. Er zijn diverse ronden bingo gespeeld en natuurlijk waren hier leuke prijzen mee te winnen.

Maar het leukste was toch wel het optreden van de broer van de Sint, die in een roze outfit het podium betrad. Hij kwam zogezegd uit de kast. Samen met enkele Pieten verzorgde hij een dansoptreden op de muziek van de Village People en een nummer van Wil Smith. Wat een gezelligheid en wat hebben de aanwezigen genoten. Sinterklaas, broer ‘uit de kast’ en alle Pieten overigens ook.

Onverwachts maakte ook nog een bekende Nederlander zijn entree. Zanger Gerard Joling kwam een kijkje nemen bij het evenement in ‘zijn’ buurt. Hij wilde met eigen ogen de roze Sint zien. En net als vele anderen is Gerard op de foto gegaan met broer Sint ‘uit de kast’. De opbrengst van de bingoavond is overigens op de bank gezet en gaat gebruikt worden om volgend jaar weer de intocht van Sinterklaas in Aalsmeer te kunnen organiseren.

Foto: www.kicksfotos.nl