Simone! in Crown Theater Aalsmeer

Aalsmeer – Op vrijdag 15 april kan in het Crown Theater Aalsmeer genoten worden van ‘Simone!’, een intieme en persoonlijke theatershow. Bezoekers krijgen een compleet theaterportret van deze rasartieste te zien, omlijst met muzikale hoogtepunten.

Na twee succesvolle eigen theatershows en recente hoofdrollen in de musicals Sister Act en Moeder, Ik Wil Bij De Revue keert de veelgeprezen Grande Dame van de Nederlandse theaterwereld Simone Kleinsma dit seizoen solo terug in de theaters met een gloednieuwe personality show.

Een buitenkans om de vrouw achter de vedette beter te leren kennen. Simone! is een intieme en persoonlijke theatershow met een absolute hoofdrol voor haar prachtige stem. De veelzijdige Simone – zangeres, musicalster, kleinkunstenaar en actrice – haalt herinneringen op en deelt anekdotes die voor verrassingen zullen zorgen.

Bezoekers krijgen een compleet theaterportret van deze rasartieste te zien, omlijst met muzikale hoogtepunten. De avond laat zich door één allesomvattend woord omschrijven: Simone!

Reguliere prijs is 32 euro per persoon. Kaarten zijn te reserveren via www.crowntheateraalsmeer.nl en te koop in het Boekhuis in de Zijdstraat, Espago in de Ophelialaan en de Marskramer in Winkelcentrum Kudelstaart. Wacht niet te lang, het gaat hard met de kaartverkoop!