Schitterend Duet in Thamerdal

Uithoorn – Vandaag dinsdag 2 december is het nieuw gebouwde IKC aan de Pr. Christinalaan opgeleverd. In dit prachtige gebouw gaan basisschool De Regenboog en Kinderopvang Solidoe samen verder onder de naam “het Duet”. Na jaren van intensieve voorbereiding, bijna 9 maanden na het slaan van de eerste paal, is het eindelijk zover. Het IKC-gebouw in Thamerdal is opgeleverd en overgedragen aan de gebruikers. Door de gebruikers is gekozen voor een nieuw concept, iets unieks en bijzonders in Uithoorn: vergaande samenwerking tussen basisonderwijs en kinderopvang. Eén gebouw, één directie, één team. Ook wel een Integraal Kindcentrum genoemd.
Het managementteam van het Duet bestaat uit Petra Goesten (directeur), Maaike Berbee (locatieleider onderwijs) en Mariska Plasmeijer (locatieleider opvang).
Het team bestaat uit alle medewerkers van de huidige Regenboog, kinderopvang Simba, peuteropvang Berend Botje en BSO-Thamerdal. Al deze namen verdwijnen en zijn ondergebracht bij het Duet. In de komende weken gaan we inhuizen en verhuizen. Bij het hele traject van inrichting en verhuizing worden wij op zeer professionele en prettige wijze bijgestaan door de firma Van Hilten uit Uithoorn. Intussen gaat het werk aan de buitenruimte en aan de herinrichting van de Pr. Christinalaan door. Vanaf 22 december zijn we open voor alle kinderen die van de opvang gebruik maken. Het onderwijs op het Duet start na de kerstvakantie, op 5 januari. Voor meer informatie zie de krant 3 december.