Rolstoelfiets voor Ons Tweede Thuis

Aalsmeer – In 2015 heeft Team Timmerman gestreefd een rolstoelfiets met trap-ondersteuning te kunnen schenken aan Ons Tweede Thuis, afdeling Hortensialaan. Er zijn verschillende activiteiten georganiseerd om dit te realiseren. Zo hebben teamleden op de Koningsmarkt gestaan, waar onder andere ook door cliënten van OTT zelf gemaakte spullen werden verkocht. De jaarlijks terugkerende fietstocht Tour de Poel heeft 27 september plaatsgevonden, met keuze voor de 10, 40 of 100 kilometer tocht. Er is door een aantal teamleden de Alpen Traum gefietst. Een afstand van 252 kilometer en ruim 6000 hoogtemeters in 2 dagen. Deze tocht begon in Sonthofen (Duitsland) en eindigde in Solda (Italië). Knap gedaan, ook voor de assistentie die erbij was. Middels sponsoring is een mooi bedrag bij elkaar gefietst. U was er misschien bij op 14 november toen Team Timmerman Music aan de Poel organiseerde. Een benefietavond met muzikale omlijsting van de Rietveld Band en Jan Leliveld in het Westeinderpaviljoen. Het was een geslaagde avond, bedankt allemaal! De leden van Team Timmerman zijn super trots dat het is gelukt en hopen dat de rolstoelfiets met trapondersteuning veelvuldig gebruikt wordt door Ons Tweede Thuis. De overdracht was een feestelijke happening!

Hospice Thamen Thuis

Voor het jaar 2016 heeft Team Timmerman gekozen voor Hospice Thamer Thuis in De Kwakel, gestart in 1997. Dit is een prachtig initiatief waarbij er met veel aandacht wordt gewerkt om gasten in hun laatste levensfase te verzorgen. Dit werk wordt voornamelijk uitgevoerd door vrijwilligers, een groep van ongeveer 75 mensen.

Weer Tour de Poel

Alvast voor de agenda: Op 25 september organiseert Team Timmerman weer de fietstocht Tour de Poel. Voor meer informatie kan de groep gevolgd worden via de site www.teamtimmerman.nl en via facebook.