Robert F. Zurel signeert memoires

Aalsmeer – Aanstaande zaterdag 20 februari presenteert en signeert Robert F. Zurel zijn boek ‘Opkomst en ondergang van een imperium van bloemen en planten’. De memoires vertellen het levensverhaal van deze nu 72 jarige Joodse ondernemer uit Amsterdam, gaat over de overleving van de oorlog, de ontsnapping uit een psychiatrisch ziekenhuis, zijn verzamelhobby van hedendaagse kunst en het roemloze einde van zijn wereldbekende bloemenbedrijf, Zurel in Aalsmeer (de blauwe auto’s met de gouden letters).

“Een autobiografie die doet denken aan een roman. De geschiedenis van een dynastie en een familiebedrijf die grenst aan een thriller”, aldus een recensie.

Donatie voor KiKa

De presentatie deze zaterdag is in de Historische Tuin aan de Uiterweg 32, ingang via de brug op het Praamplein, en is van 10.00 tot 15.00 uur. Het eerste gesigneerde boek gaat geveild worden en de opbrengst hiervan gaat volledig naar het KiKa kinderkanker fonds. De veiling start om 13.00 uur en iedereen is welkom. Wie het boek van Robert F. Zurel koopt, steunt ook Kika. Van ieder verkocht exemplaar wordt 5 euro gedoneerd aan het dit fonds.