RKDES zwaait 29 mei de zondag definitief uit

Kudelstaart – Aanstaande zondag 29 mei is voor RKDES de laatste complete competitiedag op zondag, vanaf volgend seizoen speelt de club namelijk al zijn wedstrijden op zaterdag. Deze uitzwaaizondag belooft een mooie, feestelijke dag te worden.

Om 14.00 uur speelt Heren 1 tegen Sporting Martinus. Een uitdagende wedstrijd waarbij RKDES aantreedt tegen de nummer 1 van de competitie.  Sporting Martinus kan zondag tegen RKDES kampioen worden, terwijl RKDES nog in de race is voor een ticket voor de nacompetitie. Een kraker van een wedstrijd dus!

Bazaar en dj

Er is tijdens de rust en na de wedstrijd een bazaar waarbij door het kopen van lootjes mooie prijzen te winnen ziijn. De prijsuitreiking van de RKDES-loterij vindt na de wedstrijd plaats. DJ Gijs zorgt voor gezellige muziek waardoor met een drankje en een dansje de leden en fans van RKDES op gezellige wijze afscheid kunnen nemen van 89 jaar zondagvoetbal.

Winst in Heemstede

Afgelopen 22 mei speelde Heren 1 van RKDES de een na laatste wedstrijd op zondag. De Kudelstaarters gingen op bezoek bij RCH. RKDES had geen moeite met dit op de laatste plaats staande team uit Heemstede. RKDES won van deze hekkensluiter met liefst 6-0.