Rijsenhout Run voor ‘Only Friends’

Rijsenhout – Ook tijdens de derde editie van de Rijsenhout Run komen deelnemers letterlijk en figuurlijk in beweging. Hardlopen én een steentje bijdragen aan het goede doel. Dit jaar ondersteunt de run ‘Only Friends’. Iedereen kan deelnemen, jong en oud, gevorderd of beginner. De Rijsenhout Run wordt woensdag 8 juni gelopen tijdens de feestweek. Voor kinderen tot twaalf jaar is er een sponsorloop van 1 kilometer en iedereen ouder dan twaalf jaar kan kiezen voor de 5 of 10 kilometer. Deelname hieraan bedraagt 5 euro.

Only Friends

De opbrengst van de Run gaat dit jaar naar Only Friends, een sportclub voor jongeren met een beperking. De kracht van Only Friends is dat zij zelf geen beperkingen kent. Ze biedt 24 verschillende sporten aan meer dan 600 sporters. De sportclub is gevestigd in Amsterdam en vanaf 2018 is het voortbestaan van de stichting volledig afhankelijk van donaties. Kijk voor meer informatie op de website; www.onlyfriends.nl.

Inschrijven voor de sponsorloop kan via de website, dat geldt ook voor de 5 kilometer en 10 kilometer: www.sportservicehaarlemmermeer.nl klik op de high light ‘activiteitenkalender’. Op deze kalender zijn alle activiteiten zichtbaar die Sportservice Haarlemmermeer organiseert. Meedoen kan ook door het inschrijfformulier in te leveren bij de Coop in Rijsenhout.

De 1 kilometer sponsorloop start om 18.45 uur, om 19.15 uur mogen de deelnemers aan de 10 kilometer beginnen en voor de 5 kilometer klinkt het startschot om 19.30 uur.