Rabo-kindermiddag goed bezocht

 

Aalsmeer – Woensdagmiddag 7 september, trakteerde de 100 jarige Rabobank de jeugd van Aalsmeer op een geweldig feestje met optredens van Buurman en Buurman en live Sarah en Julia. Ondanks de mooie, zomerse dag kwamen vele kinderen naar deze gratis feestmiddag. Er werd actief meegedaan met alle acts. Na afloop vele verhitte, maar ook vrolijke gezichtje!

‘Vrienden van Aalsmeer live’

En vanavond is het podium voor lokale muzikanten en deze ruim zestig heren en dames zijn voornemens er een gezellig ‘feessie’ van te maken. Ga genieten van de Rietveld Band, Van Alles & Nog Wat, Beyond the Joke, Judith Glasbeek Ensemble, Pete Bog’s Big Band en de sluitingsact met de Coolcast Band en vele gastmuzikanten. Het wordt een avondje Aalsmeer op zijn best wat muziek betreft; met zoveel verschillende stijlen op één avond is er voor iedereen wel iets nieuws of verrassends te zien en te horen! De tent gaat  open om 20.30 uur en dan begint ook direct het spektakel ‘Vrienden van Aalsmeer live’ tot 00.00 uur. De toegang bedraagt in de voorverkoop 5 euro per persoon, aan de zaal kost een kaartje, indien nog voorradig, 10 euro. Kaarten zijn te koop via www.feestweek.nl en bij de Primera in Oost.

Gevarieerd programma

De feestweek biedt uiteraard ook donderdag, vrijdag en zaterdag nog gevarieerde programma’s. Kijk hiervoor op de website. Er zijn nog kaarten te koop, maar wacht niet te lang, de animo is groot!

Foto: www.kicksfotos.nl